Brev fra Gunn

Kjære alle sammen!
— Vi er allerede inne i slutten av maimåned.
Dette er den vakreste tida på året, og også hva temperaturen angår er den akkurat passe , før sommeren kommer med varme som holder oss innendørs.
Det er ikke til å komme bort ifra at det er spesielle tider. Japan er nå inne i en 3. bølge av Covid-19 viruset, og det meldes om mange smittede hver dag. Her i Ishikawa fylke, som ikke er så tett befolket, har vi hatt lave smittetall fram til forrige måned.  Nå ser vi at flere og flere smittes og forekomstene er rekordhøye. Dette gir oss utfordringer i forhold til samlinger i kirka og kaféen. Vi har derfor kafeen stengt på 3.  uka. Søndagsmøtene sender vi digitalt, slik at endel holder seg hjemme og følger oss på internett.
Vi hadde gledet oss til å feire pinse nå forrige søndag, og det gjorde vi også, selvom det var få tilstede i Hope House. Vi hadde en veldig god samling med et sterkt nærvær av Den Hellige ånd. Vi har alltid dører og vinduer åpne for å ha god lufting i forhold til virus . Så er det en fugl som setter seg rett utenfor døra og tar del i lovsangen- det var veldig spesielt! ( om du finner møtet vårt på YouTube , kan du høre fuglen godt!!)
Den fuglen ble en veldig velsignelse og påminning om Guds godhet, midt i en tid der mye er uvisst og annerledes.
Jeg må nok innrømme at hjemlengselen til Norge har meldt seg sterkere enn før, men det er godt å ha gode venner rundt seg og en menighet som gir oppmuntring. Hver tirsdag morgen møtes Kaoru og jeg i Hope House for å be sammen. Også noen andre følger oss via internett. Det har blitt så viktig og gir styrke for resten av uka !
Japan er godt igang med vaksinering mot Covid-19 også, men det vil nok ta sin tid å få nådd alle 120 mill som bor her.
Hilser dere med 2 Kor.4.16-18.
Derfor mister vi ikke motet…..
Med ønske om en god sommer!
Hilsen Gunn i Japan