Misjon

Hei!

Her kommer en liten oppdatering fra meg her i Kanazawa.
Våren banker på døra, og vi har en fin tid i vente. Kirsebærblomstringen forventes å bli rekordtidlig i år, etter en veldig varm og snøfattig vinter.
Men også her er det corona- viruset som er i fokus- Det har endret på timeplanen vår i Hope House.
Her i Japan er alle skoler stengt, og også veldig mange museer og andre severdigheter stengt.
Det er veldig stille i gatene og mange restauranter har færre besøkende enn vanlig.
Vi bestemte oss derfor for å ha kafeen stengt inntil videre.
Vi har fortsatt English Cafe åpen på fredagskveldene, og også gudstjenestene på søndagene går sin gang.
Her i Ishikawa fylke er det kun 7 personer som er smittet, og nå er det fint å bo i den lavest befolkede delen av Japan .
Selv har jeg planlagt og også kjøpt billetter for hjemreise til Norge i slutten av april. Nå er det usikkert- og kanskje lurt å utsette denne turen, om det medfører at jeg må i karantene i 2 uker av de 5 jeg har tenkt å være i Norge.
Vil gjerne at dere husker oss i bønn spesielt i denne tida. Tror dette er tida for å søke Gud for oss alle.
Lukas 6,33-34 ; Søk da først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!
Vær da ikke bekymret for morgendagen .For morgendagen skal bekymre seg for seg selv !

Hilsen Gunn Klaseie

Misjon handler om å gjøre Jesus kjent i andre land og å være Hans hender og føtter til velsignelse for andre mennesker. 

Japan

Menighetens største misjonsengasjement er i Japan ved Gunn Klaseie. Gunn har sin tjeneste i Kanazawa, en by omtrent 5 timers reise fra Tokyo. Der støtter hun arbeidet på Hope House som er et internasjonal kristent fellesskap startet av dansk pinsemisjon. Uka i Hope House er fylt opp med aktiviteter ut i fra en Åpen Kafe og aktivitetene er rettet mot ungdom som går på universitetet og de forskjellige fakultetene som ligger i nærheten. Stedet er tospråklig. Japansk og engelsk blir brukt og det gjør at de er i kontakt med ungdom fra mange land i tillegg til japansk ungdom. Til eksempel unge fra Kina og Indonesia. Gunn skriver: «Det kommer stadig nye mennesker hit,- og mange trofaste hver uke – til våre samlinger. Vårt største bønneemne er at flere japanere skal få et forvandlende møte med Jesus, som sin frelser. Vi har mange utenlandske som kommer til vårt søndagsmøte, og det er en flott støtte, men vi ønsker virkelig å nå også nabolag, og alle japanske studenter som bor rett utenfor døra her. Alt er mulig for Gud!» Hun nevner videre at Japan er et land hvor ikke skarer blir frelst, men der er det stangfiske som gjelder.