Temasøndag

TEMASØNDAG blir en dag full av inspirasjon for alle aldre, og med et gjennomgående tema som handler om å våkne opp, få mer innsikt i forfulgte kristne sin situasjon, og inspirere hverandre med det vi har opplevd den siste tiden i kirka vår.

Vi starter søndagen med BARNEKIRKA for ALLE generasjoner. En unik mulighet til å se og høre hva barn, barnebarn, tantebarn, andres barn, lederne i barnekirka osv driver med annenhver søndag i kjelleren. Barnekirka for HELE KIRKA blir oppe i storesalen klokka 11:00 denne søndagen. Etter barnekirka spiser vi lunsj sammen. Alle tar med litt hver til felles bord som vi alle deler på (lunsj-mat). Etter mat blir det enkel kaffe/snacks, og mens vi drikker kaffen vår får vi høre inspirerende historier fortalt fra plattforma. Dette bør du ikke gå glipp av!

Klokka 13:00 blir det Gudstjeneste med lovsang og preken av Marcus Wallin fra Åpne dører. Han skal preke om tema «forfulgte kristne» og har oppdaterte, viktige historier å fortelle om.

Vår bønn og ønske for dagen er at vi skal være SAMMEN om å våkne opp til noe vi ikke har visst, forstått, eller hørt før. Vi får tid til fellesskap, og vi kan dele det vi er inspirert av med hverandre.

Så hold av dagen og tenk at «dette angår meg, dette vil jeg få med meg»!

Fordi det blir ekstra fint om du kommer!

Med varm hilsen fra lederrådet v/Anita.